Start to run begeleiding

Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen met lopen? ‘Start to run’ is een grote stap en helemaal niet vanzelfsprekend. Lopen is een sport waarbij de kans op loopblessures groot is. Daarom is het ontzettend belangrijk om enkele aspecten te respecteren wanneer je aan je loopavontuur begint. Bij Hybrid loopcoaching helpen we je graag met een goede start to run, zodat je binnen 12 weken een sterk lichaam hebt opgebouwd en een mooie conditie hebt bereikt.

Binnen 12 weken een sterke loper

Trainingpeaks app

Gezond conditie opbouwen

We bieden je een verantwoord looptraject van 12 weken, dat nauwgezet wordt opgevolgd om het risico op blessures te minimaliseren. Dit traject wordt begeleid via de Trainingpeaks app, zodat we jouw feedback altijd kunnen gebruiken om individuele aanpassingen te maken. Op deze manier kunnen we continu het einddoel voor ogen houden en ervoor zorgen dat je veilig en effectief vooruitgang boekt in je loopavontuur. Jouw persoonlijk loopplezier en behoeften staan centraal in het traject, waardoor je een optimale en op maat gemaakte begeleiding krijgt.

jouw lichaam wapenen

We bieden je alle nodige informatie om een goede start te maken met ons ‘Start to Run’ traject. Om je lichaam te wapenen tegen kwaaltjes en blessures, voorzien we eenvoudige en duidelijke oefeningen die je helpen om je lichaam geleidelijk sterker te maken. Je kunt deze oefeningen gemakkelijk volgen via onze duidelijke en overzichtelijke app genaamd ‘Sweevy’, zodat je snel aan de slag kunt met jouw trainingen. Deze stap is van cruciaal belang in het traject, omdat de meeste mensen afhaken doordat hun lichaam nog niet klaar is voor de impact van het hardlopen. Met onze app en begeleiding zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan je loopavontuur begint en gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken.

Sweevy app

Kostprijs? €350 voor 12 weken

plan een gesprek

Vul dit formulier in, en we zullen spoedig contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.