Endurance-plan

€110 / maand

Het Endurance-plan begeleidt je van A tot Z bij jouw looptrainingen. Geen half werk! We geloven dat een loopschema alleen effectief is als er een goede balans is tussen training en rust. Daarom bieden we binnen dit plan gepersonaliseerde loopschema’s die volledig op jouw behoeften zijn afgestemd, en we houden nauwlettend jouw voortgang in de gaten tijdens de trainingen.

Hoe bereiken we samen jouw loopdoelen?

Training data trainingpeaks platform

Wetenschappelijk onderbouwd

Voor een optimaal resultaat hanteren en voorzien wij een wetenschappelijk onderbouwd trainingsplan. Dit biedt jou de geruststelling en zekerheid die je nodig hebt om je persoonlijke doelen te bereiken. Onze aanpak omvat het gebruik van het Trainingpeaks platform, waar we nauwlettend je trainingsgegevens monitoren, en waar nodig aanpassingen voorzien.

Gepersonaliseerd en nauwe opvolging

"Consistency is what transforms average into excellence". 

Deze quote belicht het meest essentiële aspect van het bereiken van jouw doelen. Wij ondersteunen je graag met een op maat gemaakt trainingsplan, opvolging, en flexibiliteit, afgestemd op jouw ‘work-life’ balans. Daarom hechten we veel waarde aan communicatie om dit te realiseren.

De TrainingPeaks-app biedt je structuur en feedbackmogelijkheden om het trainingsproces te vergemakkelijken. Daarnaast staan wij als coaches klaar om je te ondersteunen en zijn we flexibel in het trainingsschema.

Trainingpeaks app na het lopen
Bloedlactaat meten bij loper tijdens lactaattest

Afgestemd op jouw niveau en tempo

Bij een endurance- of premium-plan voorzien wij graag een korting van €50 euro op je eerste test (premium- of lactaattest). Daarnaast krijg je €35 korting op opvolgtesten. Dit zet ons in staat om de trainingen zoveel als mogelijk te individualiseren en progressie nauwgezet en objectief op te volgen. 

Wil je meer informatie over onze testen?

Heb je nog vragen of wil je graag starten?

plan een gesprek

Vul dit formulier in, en we zullen spoedig contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.