Ontdek het aanbod hier

Tijdens het programma streven we ernaar regelmatig tests uit te voeren om te bepalen waar we aan moeten werken en om je voortgang nauwkeurig te meten aan de hand van objectieve parameters. Ontdek op deze pagina onze drie soorten testen: de lactaattest, de biomechanische test en onze premium test.

LACTAATTEST

€125

Om jouw uithoudingsvermogen te verbeteren, een effectief loopplan op te stellen en jouw trainingszones te bepalen, is het van groot belang om een lactaattest uit te voeren. Een lactaattest is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee we deze aspecten kunnen meten en analyseren.

Bij onze in-field test op de atletiekpiste meten we de fysiologische respons, waaronder hartslag en lactaat, tijdens een progressieve inspanningstest. Deze informatie vormt de basis voor een succesvol traject.

Deze test hoeft niet gepaard te gaan met een coachingstraject.

BIOMECHANISCHE loopTEST

€90

Lopen heeft een aanzienlijke impact op onze spieren, pezen en gewrichten. Tot wel 79% van de hardlopers ervaart blessures. Daarom is het van essentiëel belang om je biomechanisch loopprofiel te analyseren, zodat we kunnen ontdekken hoe we je lichaam sterker en efficiënter kunnen maken. Bij deze analyse maken we gebruik van de AI-technologie Runeasi, ontwikkeld aan de KU Leuven, om meetbare resultaten te verkrijgen.

PREMIUM TEST

€175

De premium test is een state-of-the-art testprotocol waarbij we fysiologische data combineren met biomechanische data, om jouw traject zo individueel mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we bepalen waar we de focus in het trainingsplan leggen, zodat je optimaal wordt voorbereid op jouw loopdoelen.

Bij onze in-field test op de looppiste meten we zowel de fysiologische respons, zoals hartslag en lactaat, als jouw biomechanisch profiel tijdens een progressieve inspanningstest. Deze gecombineerde informatie geeft ons een veelomvattend beeld van jou als loper en helpt ons bij het identificeren van mogelijkheden om jouw prestaties te verbeteren en je looptechniek te optimaliseren.

  • Een uitgebreid testrapport met gedetailleerde uitleg over jouw fysiologisch en biomechanisch loopprofiel.
  • Inzicht in hoe je je loopefficiëntie kunt verbeteren en optimaliseren.
  • Een bespreekmoment waarbij we je trainingsaanpak verder toelichten en bespreken.
  •  

Start je met Endurance- of Premium plan? Dan geven we jou 50 euro korting op jou eerste premium test!

Plan je test

Vul dit formulier in, en we zullen spoedig contact met je opnemen om uitleg te geven of een test in te plannen.